A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Привітання з Днем Української Державності голови Єзупільської громади Ігоря Лукашевича.

Дата: 28.07.2022 08:09
Кількість переглядів: 2166

Фото без опису

Дорога громадо! Дорогі українці!

Цього року ми вперше відзначаємо День української державності.

Хоча своїми подвигами, працею, боротьбою українці стверджують та виборюють нашу Державність протягом шести місяців повномасштабної війни і після восьми років війни на Донбасі.

Сьогоднішній день започатковує традицію відзначати нове свято щороку 28 липня — у День Хрещення Київської Руси-України. Досі саме в цей день Україна вшановувала одного з перших своїх державотворців — святого рівноапостольного Володимира Великого, князя Київського.

Ми — молода родина зі славетної династії Київської Русі - України. З роду засновників. Роду хрестителів. З хороброго роду. Мудрого роду. Козацького роду. Ми не сироти й не знайди. Ми нащадки могутньої країни, яка була центром Європи.

Тут починалося православ’я, тут взяла початок старослов’янська мова, правонаступницею якої є сучасна українська мова. Тут почалась і наша державність.

А сьогодні ми, українці, доводимо усьому світу, що ми незламна нація, народ хоробрих та відчайдушних людей, які ніколи не здадуться і не віддадуть своєї незалежності!

В тисячолітній історії нашої державності, яку одвічний наш ворог намагався вкрасти, переписати, знищити, ми це доводили не раз!

А сьогодні маємо зробити те, що не вдавалось попереднім поколінням - перемогти в цій війні за незалежність, бути єдиними та разом працювати на перемогу!

Україна була, є і буде!

Сьогодні це усвідомлює увесь світ, за це стоїмо і воюємо усі ми разом!

Бо Україна розпочинається з кожного із нас.

??Слава Україні??

??Слава ЗСУ!??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора