Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №6 «Про затвердження Програми забезпечення безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Єзупільської територіальної громади за певними категоріями захворювань на 2022 рік»

Кількість переглядів: 19
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Одинадцята сесія 23.12.2021
Тип документу: Рішення
Дата: 23.12.2021
Номер документу: 6
Назва документу: Про затвердження Програми забезпечення безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Єзупільської територіальної громади за певними категоріями захворювань на 2022 рік
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Програми забезпечення безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Єзупільської територіальної громади за певними категоріями захворювань на 2022 рік (0.02 МБ)
  2. Додаток до програми Пільгові ліки (0.04 МБ)

 

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Одинадцята сесія

Р І Ш Е Н Н Я

від 23 грудня 2021 року                                                           смт Єзупіль

 

Про затвердження Програми  

забезпечення безоплатного та пільгового 

відпуску лікарських засобів за рецептами 

лікарів у разі амбулаторного лікування 

окремих груп населення 

Єзупільської територіальної громади 

за певними категоріями захворювань

на 2022 рік

 

Керуючись п.22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення надання якісної та доступної медичної допомоги населенню та з метою забезпечення якісної медичної допомоги хворим, селищна рада 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити  Програму  забезпечення безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у раз амбулаторного лікування окремих   груп  населення  Єзупільської  територіальної громади за певними категоріями захворювань  на 2022 рік (додається).

 

    2.  Фінансовому відділу Єзупільської селищної ради передбачати кошти з  місцевого бюджету в сумі  150 000 грн.  на реалізацію заходів, які передбачені Програмою   забезпечення безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у раз амбулаторного лікування окремих   груп  населення  Єзупільської  територіальної громади за певними категоріями захворювань  на 2022 рік. 

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з  питань бюджету, фінансів, податків, інвестицій, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики.

 

 

     Селищний голова                                                          Ігор ЛУКАШЕВИЧ


 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора