A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №20 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту»

Кількість переглядів: 23
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Одинадцята сесія 23.12.2021
Тип документу: Рішення
Дата: 23.12.2021
Номер документу: 20
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту (0.04 МБ)

 

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Одинадцята сесія

 

РІШЕННЯ

 

від 23 грудня 2021 року                                                                     смт Єзупіль

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту

 

Розглянувши клопотання директора ПП «Сантехкомплект М»                   Драбчука Михайла Михайловича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, керуючись статтями 12, 98, 99, 100 Земельного Кодексу України, статтею 55-1 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», сесія селищної ради

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту (право проходу та проїзду на велосипеді) площею 0,0137 га з метою встановлення строкового платного земельного сервітуту на земельну ділянку комунальної власності площею 0,0657 га для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування з кадастровим номером 2625855300:01:003:0683 в селищі Єзупіль по вул. С.Бандери, 50.

2. Доручити селищному голові Лукашевичу Ігорю Ігоровичу укласти з директором ПП «Сантехкомплект М» Драбчуком Михайлом Михайловичем договір про встановлення платного строкового земельного сервітуту на частину земельної ділянки комунальної власності площею 0,0657 га для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування з кадастровим номером 2625855300:01:003:0683 в селищі Єзупіль по                           вул. С.Бандери, 50, на яку поширюється право сервітуту (право проходу та проїзду на велосипеді площею 0,0137 га) строком на 5 років.

3. Встановити ПП «Сантехкомплект М» річну плату за користування вказаною частиною земельної ділянки комунальної власності в розмірі 6 % від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.




 

Селищний голова                                                                      Ігор ЛУКАШЕВИЧ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора