A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №5/12 «Про участь у співфінансуванні проекту «Реконструкція навчального корпусу приміщення міжшкільного навчально- виробничого комбінату трудового навчання і професійної орієнтації учнів під центр надання адміністративних послуг»»

Кількість переглядів: 8
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Дванадцята сесія 18.02 2022
Тип документу: Рішення
Дата: 18.02.2022
Номер документу: 5/12
Назва документу: Про участь у співфінансуванні проекту «Реконструкція навчального корпусу приміщення міжшкільного навчально- виробничого комбінату трудового навчання і професійної орієнтації учнів під центр надання адміністративних послуг»
Прикріплені файли:
  1. Про участь у співфінансуванні проекту «Реконструкція навчального корпусу приміщення міжшкільного навчально- виробничого комбінату трудового навчання і професійної орієнтації учнів під центр надання адміністративних послуг» (0.02 МБ)


 

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Дванадцята сесія

 

РІШЕННЯ

від 18 лютого 2022 року                                                                     смт Єзупіль

 

Про участь у співфінансуванні проекту

«Реконструкція навчального корпусу

приміщення міжшкільного навчально-

виробничого комбінату трудового

навчання і професійної орієнтації

учнів під центр надання

адміністративних послуг»

 

Керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України №249 від 24 березня 2021 року «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг», селищна рада

 

          В И Р І Ш И Л А:

 

1. Виділити кошти з бюджету розвитку на співфінансування проекту «Реконструкція навчального корпусу приміщення міжшкільного навчально-виробничого комбінату трудового навчання і професійної орієнтації учнів під центр надання адміністративних послуг» за напрямками передбаченими підпунктом 1 та підпунктом 2 пункту 4 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №249 від 24 березня 2021 року в сумі 500,0 тис. грн.

 

2. Фінансовому відділу Єзупільської селищної ради (Савчук О.І.) профінансувати вищевказані видатки.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, податків, інвестицій, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики.

 

Селищний голова                                                                 Ігор ЛУКАШЕВИЧ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора