A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №17/12 «Про передачу в оренду комунального майна Єзупільської селищної ради без проведення аукціону»

Кількість переглядів: 15
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Дванадцята сесія 18.02 2022
Тип документу: Рішення
Дата: 18.02.2022
Номер документу: 17/12
Назва документу: Про передачу в оренду комунального майна Єзупільської селищної ради без проведення аукціону
Прикріплені файли:
  1. Про передачу в оренду комунального майна Єзупільської селищної ради без проведення аукціону (0.03 МБ)

 

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Дванадцята сесія

 

РІШЕННЯ

 

від 18 лютого 2022 року                                                                     смт Єзупіль

 

Про передачу в оренду комунального 

майна Єзупільської селищної ради без 

проведення аукціону

 

Керуючись нормами ст. ст. 25, 29, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна» № 157-IX від 03.10.2019 року, постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання оренди державного та комунального майна» від 03.06.2020 року № 483, Положенням про оренду комунального майна Єзупільської територіальної громади та Методикою розрахунку орендної плати за комунальне майно Єзупільської територіальної громади та пропорції її розподілу, затверджених рішенням сесії Єзупільської селищної ради від 31.03.2021 року, враховуючи  рішення сесії Єзупільської селищної ради від 19.08.2021 року «Про затвердження додаткового переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню на території Єзупільської селищної ради» та рішення від 19.11.2021 «Про затвердження Переліку другого типу об'єктів комунальної власності Єзупільської селищної ради, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону», розглянувши  заяви Комунального некомерційного підприємства "Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради та Івано-Франківської дирекції АТ “Укрпошта” про надання в оренду приміщень, на підставі яких оприлюднено інформаційні повідомлення про передачу об’єктів оренди без проведення аукціону, селищна рада 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Укласти з Комунальним некомерційним підприємством "Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради договір оренди нежитлового приміщення центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф загальною площею                     79,2 кв.м., корисна ( внутрішня) площа якого становить 63,5 кв.м., що знаходиться за адресою: смт Єзупіль, вул. Степана Бандери,23а для розміщення пункту постійного базування екстреної (швидкої) медичної допомоги строком на 5 років із розміром річної орендної плати в сумі 1 грн. в рік (без ПДВ) на підставі п. 8 Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Єзупільської територіальної громади та пропорції її розподілу.
  2.  Укласти з Акціонерним товариством “Укрпошта” договір оренди  нежитлового приміщення  автобусної зупинки площею 23,1 кв.м., що знаходиться за адресою: с. Побережжя, вул. Шевченка, 73,а для розміщення відділення поштового зв’язку строком на 5 років із розміром річної орендної плати в сумі 1 грн. (без ПДВ) на підставі п. 8 Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Єзупільської територіальної громади та пропорції її розподілу.
  3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань бюджету, фінансів, податків, інвестицій, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики.



 

Селищний голова                                                              Ігор ЛУКАШЕВИЧ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора