Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №16/3 «Про дострокове припинення договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Єзупільської селищної ради»

Кількість переглядів: 12
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Шіснадцята сесія 16.09.2022 (перше пленарне засідання)
Тип документу: Рішення
Дата: 16.09.2022
Номер документу: 16/3
Назва документу: Про дострокове припинення договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Єзупільської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про дострокове припинення договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Єзупільської селищної ради (0.02 МБ)

 

 

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Шістнадцята сесія

Перше  пленарне засідання

 

РІШЕННЯ

від 16 вересня 2022 року                                                                     смт Єзупіль

 

Про дострокове припинення договору

оренди нерухомого майна,  що 

належить до комунальної власності

Єзупільської селищної ради

 

Керуючись ст. 25, ст. 29, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування  в  Україні», ст. 24 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», розглянувши звернення фізичної особи - підприємця  Драбчука Михайла Михайловича від 15.09.2022  про розірвання договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Єзупільської селищної ради від 01.06.2021 року, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Достроково припинити за згодою сторін договір оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Єзупільської селищної ради (частина нежитлового приміщення Школи мистецтв Єзупільської селищної ради площею 14,4 м. кв., що знаходиться за адресою: смт Єзупіль, вул. Степана Бандери, буд.25) від 01.06.2021 року, укладеного з фізичною особою - підприємцем Драбчуком Михайлом Михайловичем.

2. Здійснити приймання-передачу майна з оренди у порядку, встановленому чинним законодавством та умовами Договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Єзупільської селищної ради від 01.06.2021 року. 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, податків, інвестицій, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики.



 

Селищний голова                                                                 Ігор ЛУКАШЕВИЧ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора