A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №16 «Про затвердження Програми забезпечення безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Єзупільської територіальної громади за певними категоріями захворювань на 2023 рік»

Кількість переглядів: 14
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Сімнадцята сесія 20.12.2022
Тип документу: Рішення
Дата: 20.12.2022
Номер документу: 16
Назва документу: Про затвердження Програми забезпечення безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Єзупільської територіальної громади за певними категоріями захворювань на 2023 рік
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Програми забезпечення безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Єзупільської територіальної громади за певними категоріями захворювань на 2023 рік (0.02 МБ)
  2. Паспорт програми забезпечення безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань Єзупільської територіальної громади на 2023 рік (0.04 МБ)

 

                                                                                        

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Сімнадцята сесія

Р І Ш Е Н Н Я

від 20 грудня 2022 року                                                           смт  Єзупіль

 

Про затвердження Програми  

забезпечення безоплатного та пільгового 

відпуску лікарських засобів за рецептами 

лікарів у разі амбулаторного лікування 

окремих груп населення 

Єзупільської територіальної громади 

за певними категоріями захворювань

на 2023 рік

 

Керуючись п.22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення надання якісної та доступної медичної допомоги населенню та з метою забезпечення якісної медичної допомоги хворим, селищна рада 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити  Програму  забезпечення безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у раз амбулаторного лікування окремих   груп  населення  Єзупільської  територіальної громади за певними категоріями захворювань  на 2023 рік (додається).

 

    2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з  питань бюджету, фінансів, податків, інвестицій, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики.

 Селищний голова                                                          Ігор ЛУКАШЕВИЧ


 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора