Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №19/7 «Про надання Тхорику І.В. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»

Кількість переглядів: 25
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Дев'ятнадцята сесія 05.04.2023
Тип документу: Рішення
Дата: 05.04.2023
Номер документу: 19/7
Назва документу: Про надання Тхорику І.В. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Прикріплені файли:
  1. Про надання Тхорику І.В. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району  Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Дев’ятнадцята  сесія

 

РІШЕННЯ

 

від 05 квітня 2023 року                             смт Єзупіль

 

Про надання Тхорику І.В.

дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)



 

Розглянувши клопотання Тхорика Ігоря Васильовича, керуючись статтями 12, 107, 122, 186 Земельного кодексу України, статтею 55 Закону України «Про землеустрій», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 21 Закону України «Про Державний земельний кадастр», з метою внесення до Державного земельного кадастру відомостей про межі земельної ділянки, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати Тхорику Ігорю Васильовичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств (обслуговування виробничої бази по виготовленню будівельних матеріалів та столярних виробів), на земельну ділянку, яка перебуває в нього в оренді на підставі договору оренди землі від 18.07.2006, зареєстрованого у Державному реєстрі земель за №040731200001 від 30.08.2007.

 

Селищний  голова                                               Ігор  ЛУКАШЕВИЧ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора