Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №2 «Про відповідальних осіб за державну реєстрацію актів цивільного стану та зберігання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану»

Кількість переглядів: 26
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Двадцять перша сесія 23.06.2023
Тип документу: Рішення
Дата: 23.06.2023
Номер документу: 2
Назва документу: Про відповідальних осіб за державну реєстрацію актів цивільного стану та зберігання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану
Прикріплені файли:
  1. Про відповідальних осіб за державну реєстрацію актів цивільного стану та зберігання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану (0.02 МБ)

 

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Двадцять перша позачергова сесія

РІШЕННЯ

 

від 23 червня 2023 року                                                                        смт Єзупіль



 

Про відповідальних осіб за державну 

реєстрацію актів цивільного стану та 

зберігання бланків свідоцтв про 

державну реєстрацію актів цивільного стану



 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  пункту 3 частини першої статті 4 та частини другої  статті6 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану», пунктів 3.2, 3.3 розділу ІІІ Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 29.10.2012 №1578/5, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України від 02.11.2012 №1845/22157,  сесія селищної ради

          В И Р І Ш И Л А:

1. Призначити секретаря виконавчого комітету Єзупільської селищної ради  Кудляк Світлану Дмитрівну відповідальною за зберігання бланків свідоцтв.

2. Відповідальність за державну реєстрацію актів цивільного стану по   смт Єзупіль покласти на секретаря виконавчого комітету Єзупільської селищної ради  Кудляк Світлану Дмитрівну.

 3. Відповідальність за державну реєстрацію актів цивільного стану та зберігання бланків свідоцтв в старостинських округах Єзупільської селищної територіальної громади покласти:

на старосту с. Ганнусівка Соколюк Галину Михайлівну;

на старосту с. Довге Червака Романа Івановича;

на старосту с. Побережжя Навроцьку Іванну Іванівну;

на старосту с.Стриганці Пташник Олександру Богданівну.

4. На час тимчасової відсутності секретаря виконавчого комітету Єзупільської селищної ради Кудляк Світлани Дмитрівни (відпустка, відрядження, хвороба тощо) відповідальність за державну реєстрацію актів цивільного стану та зберігання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, покласти на селищного голову Лукашевича Ігоря Ігоровича.

 

5. На час тимчасової відсутності старости (відпустка, відрядження, хвороба тощо) здійснення обов’язків, визначених п.3 цього рішення, покласти на секретаря виконавчого комітету Єзупільської селищної ради Кудляк Світлану Дмитрівну.

 

6. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань прав людини, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та регламенту.



 

Селищний голова                                                              Ігор ЛУКАШЕВИЧ

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора