Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №23/8/1 «Про розробку проєкту Стратегії розвитку Єзупільської селищної територіальної громади на період до 2030 року»

Кількість переглядів: 27
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Двадцять третя сесія 11.08.2023
Тип документу: Рішення
Дата: 11.08.2023
Номер документу: 23/8/1
Назва документу: Про розробку проєкту Стратегії розвитку Єзупільської селищної територіальної громади на період до 2030 року
Прикріплені файли:
  1. Про розробку проєкту Стратегії розвитку Єзупільської селищної територіальної громади на період до 2030 року (0.03 МБ)


 

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Двадцять третя позачергова сесія

 

РІШЕННЯ

 

від 11 серпня 2023 року                             смт Єзупіль

Про розробку проєкту Стратегії

розвитку Єзупільської селищної

територіальної громади на період до 2030 року

 

Керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про засади державної регіональної політики», «Про стимулювання розвитку регіонів», враховуючи Державну стратегію регіонального розвитку на 2021-2027 роки та план заходів її реалізації, затверджену постановою Кабінету Міністрів України від 05.08.2020 №695, наказ Міністерства розвитку громад та територій України від 21.12.2022 №265 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку розроблення, затвердження, реалізації та проведення моніторингу та оцінювання реалізації стратегій розвитку територіальних громад», з метою реагування на виклики  в умовах змін ринкового середовища, врахування можливостей і загроз зовнішніх факторів, виявлення найважливіших проблем та визначення напрямів перспективного розвитку Єзупільської селищної територіальної громади, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Розпочати розроблення проєкту Стратегії розвитку Єзупільської селищної територіальної громади на період до 2030 року (далі - проєкт Стратегії).

2. Селищному голові Лукашевичу І.І. створити в термін до 01.09.2023                     Робочу групу з розроблення проєкту Стратегії розвитку селищної територіальної громади на період до 2030 року.

3. Виконавчому комітету Єзупільської селищної ради забезпечити всебічне обговорення проєкту Стратегії із залученням громадськості.

4. Винести в термін до 01.01.2024 на розгляд та затвердження Єзупільської селищної ради проєкт Стратегії.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, податків, інвестицій,  соціально-економічного розвитку та регуляторної політики.

Селищний  голова                                                               Ігор  ЛУКАШЕВИЧ                                                                                                    

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора