Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №23/8/8 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу земельної ділянки на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону»

Кількість переглядів: 27
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Двадцять третя сесія 11.08.2023
Тип документу: Рішення
Дата: 11.08.2023
Номер документу: 23/8/8
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу земельної ділянки на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу земельної ділянки на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону (0.03 МБ)

 

                                                                                                    

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Двадцять третя позачергова сесія

 

РІШЕННЯ

 

від 11 серпня 2023 року                             смт Єзупіль

 

Про надання дозволу на

розроблення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

з метою продажу земельної ділянки

на конкурентних засадах

(на земельних торгах) 

у формі електронного аукціону

 

 

З метою ефективного використання земель, залучення додаткових коштів для наповнення бюджету, відповідно до статей 12, 19, 20, 79-1, 122, 123, 127, 134, 135, 136 Земельного кодексу України, статей 50 та 57 Закону України «Про землеустрій», селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл Єзупільській селищній раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною                        площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07) в с. Ганнусівка по вул. Гарасим’юка, з метою подальшого продажу зазначеної земельної ділянки на конкурентних засадах                                 (на земельних торгах) у формі електронного аукціону.

2. Доручити селищному голові Лукашевичу І.І. укласти договір із організацією, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, історичного середовища та благоустрою.

 

Селищний голова                                                               Ігор ЛУКАШЕВИЧ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора