A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №2/24 «Про затвердження передавальних актів»

Кількість переглядів: 15
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Двадцять четверта сесія 22.09.2023
Тип документу: Рішення
Дата: 22.09.2023
Номер документу: 2/24
Назва документу: Про затвердження передавальних актів
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження передавальних актів (0.03 МБ)

 

                                                                                                   

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Двадцять четверта сесія

 

РІШЕННЯ

від 22 вересня 2023 року                                                                              смт Єзупіль

 

Про затвердження

передавальних актів

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», ч. 4 ст. 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи»,  ч. 4 ст. 3 Розділу XV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 № 1000/5, Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 р. № 879, на підставі рішення Єзупільської селищної ради від 12.07.2023 «Про створення опорних закладів освіти Єзупільської селищної ради»,  селищна рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити передавальний акт Довгівської гімназії Єзупільської селищної ради (ЄДРПОУ 20562941), яка реорганізована шляхом приєднання до Єзупільського ліцею Єзупільської селищної  ради, як філія опорного закладу освіти (додається).

2. Затвердити передавальний акт Стриганецької гімназії Єзупільської селищної ради (20562993),  яка реорганізована шляхом приєднання до Єзупільського ліцею Єзупільської селищної  ради, як філія опорного закладу освіти (додається).

         3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Єзупільської селищної ради з питань бюджету, фінансів, податків, інвестицій, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики  та на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді і спорту, соціального захисту населення, надзвичайних ситуацій.

 

Селищний голова           Ігор ЛУКАШЕВИЧ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора