Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №6/24 «Про затвердження Програми «Фінансова підтримка комунального підприємства «ЄЗУПІЛЬ» Єзупільської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області на 2023 рік»»

Кількість переглядів: 31
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Двадцять четверта сесія 22.09.2023
Тип документу: Рішення
Дата: 22.09.2023
Номер документу: 6/24
Назва документу: Про затвердження Програми «Фінансова підтримка комунального підприємства «ЄЗУПІЛЬ» Єзупільської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області на 2023 рік»
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Програми «Фінансова підтримка комунального підприємства «ЄЗУПІЛЬ» Єзупільської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області на 2023 рік» (0.02 МБ)
  2. Паспорт Програми «Фінансова підтримка комунального підприємства «ЄЗУПІЛЬ» Єзупільської селищної ради Івано- Франківського району Івано-Франківської області та здійснення внесків до його статутного капіталу на 2023 рік» (0.03 МБ)

 

                                                                                

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Двадцять четверта сесія

РІШЕННЯ

від 22 вересня 2023 року                                                                смт Єзупіль

Про затвердження Програми «Фінансова підтримка

 комунального підприємства «ЄЗУПІЛЬ» 

Єзупільської селищної ради 

Івано-Франківського району 

Івано-Франківської  області на 2023 рік»

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України, з метою забезпечення стабільної роботи комунального підприємства «ЄЗУПІЛЬ»  Єзупільської селищної ради згідно функціональних призначень, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, фінансів, податків, інвестицій, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики, селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Програму «Фінансова підтримка комунального підприємства «ЄЗУПІЛЬ» Єзупільської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області та здійснення внесків до його статутного капіталу на 2023 рік» (додається).

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, податків, інвестицій, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики.



 

Селищний голова                                                           Ігор ЛУКАШЕВИЧ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора