A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №3/25 «Про затвердження Програми надання одноразової грошової допомоги для виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника загиблому (померлому) Захиснику чи Захисниці України»

Кількість переглядів: 25
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Двадцять п'ята позачергова сесія 27.10.2023
Тип документу: Рішення
Дата: 27.10.2023
Номер документу: 3/25
Назва документу: Про затвердження Програми надання одноразової грошової допомоги для виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника загиблому (померлому) Захиснику чи Захисниці України
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Програми надання одноразової грошової допомоги для виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника загиблому (померлому) Захиснику чи Захисниці України (0.04 МБ)
  2. ПРОГРАМА надання одноразової грошової допомоги для виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника загиблому (померлому) Захиснику чи Захисниці України (0.05 МБ)

 

                                                                                                    

 

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Двадцять п’ята позачергова сесія

 

РІШЕННЯ

 

від 27 жовтня 2023 року                                                                     смт Єзупіль

 

Про затвердження  Програми  надання                                                                               одноразової грошової допомоги для виготовлення 

та встановлення надмогильного пам’ятника 

загиблому (померлому) Захиснику 

чи  Захисниці України 

 

            Відповідно до пункту 22 частини першої статті 26, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 91 Бюджетного Кодексу України, з метою вшанування пам’яті  загиблих (померлих)  Захисників та Захисниць України, які з 24.02.2022 приймали участь у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з російською агресією проти України,  селищна рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму надання одноразової грошової допомоги для виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника загиблому (померлому) Захиснику чи  Захисниці України (далі - Програма), що додається.

         2. Фінансовому відділу передбачити фінансування видатків з бюджету Єзупільської селищної територіальної громади на виконання заходів передбачених Програмою.

         3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, податків, інвестицій, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики. 




 

Селищний голова                                                                     Ігор ЛУКАШЕВИЧ




 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора