A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Презентація книжки франківського письменника Любомира Стринаглюка «Знаки часу. Розпізнавання»

Дата: 14.06.2021 15:32
Кількість переглядів: 758

Знаки часу.Розпізнавання

В четвер, 17 червня в Народному домі смт. Єзупіль відбудеться презентація книги франківського письменника Любомира Стринаглюка  "Знаки часу.Розпізнавання" 

Початок о 15:00

Вміння розуміти і тлумачити «знаки часу» - насущна умова виживання у ХХІ сторіччі. А ще: ціле мистецтво, адже сучасні знаки «маскуються», надто коли йдеться про релігійний вимір.Щоб демаскувати їхні їхні приховані смислові потоки, часом треба докласти певних зусиль.

"Цей, свого роду, довідник буде корисний людям, які цікавляться символікою, щоб зрозуміти правдивий сенс поширених у світі знаків, виявити їхню  несумісність з наукою Христа, Його Церкви, Святого Письма, а також з'ясувати відверто антихристиянський характер деяких із них.Книжка Любомира Стринаглюка "Знаки часу.Розпізнавання" переконує: нерозуміння значення і дії деструктивної символіки може призвести до демонічної маніпуляції особою та й, зрештою, до руйнівних наслідків у її житті"

Митрополит Володимир Війтишин


"Пізнання правди про знаки часу, вміння розпізнавати їх є запорукою справжньої дітей Божих. Сьогодні спостерігаємо значне поширення різної сумнівної символіки, а також амулетів, талісманів, оберегів у сучасному світі. Щоб не впасти у поклоніння дияволу, потрібно розуміти їхнє справжнє значення, яке подає у книзі «Знаки часу. Розпізнавання» Любомира Стринаглюка"

Отець-екзорцист Ян Білецький 

"Відпавши у гріхопадінні від Бога, людство втратило й істинне знання.Тому всі знаки-символи покрилися пеленоюневідання, ми бачимо все, як в дзеркалі, в загадці. Людина розпочала і продовжує своє блукання "лабіринтом Мінотавра". Тільки спасительна жертва Ісуса Христа відновила цільність втраченого. Голгофський Хрест став тим істинним знаком-символом і ключем до повернення єдності людини з Творцем і з людиною. Вертикаль Христа знову з'єднала землю з Небом, а горизонталь - людину з людиною. На перехресті - серце Ісуса, в якому вся повнота Пізнання, Любові і Життя."

Протоієрей Іван Рибарук

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора