A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Сьогодні День медичного працівника!

Дата: 20.06.2021 13:40
Кількість переглядів: 936

Фото без описуЩиро вітаємо усіх медиків з професійним святом!

Люди, котрі обрали цей фах, самовіддано та жертовно щоденно допомагають нам берегти, боротись та укріплювати власне здоров’я.

Нерідко від вчасної допомоги та їх професійності залежить наше життя та життя наших рідних.

В умовах пандемії ми всі усвідомили наскільки важливою та ризикованою є професія медика. Адже саме лікарі усіх ланок першими стали на передову в боротьбі з коронавірусом.

Важко уявити, як ми б справлялись та перемогли хворобу, якщо б не жертовний подвиг людей в білих халатах.

Тож сьогодні складаємо щирі слова подяки усьому медичному персоналу Єзупільської громади:

сімейним лікарям, медсестрам, санітаркам, лікарям екстреної допомоги, водіям, талановитим керівникам кожної ланки!

Вітаючи наших медиків, голова Єзупільської селищної ради Ігор Лукашевич подякував всьому колективу за працю в нелегких умовах, за самовіддачу, добре серце та високий професіоналізм.

«На початку року ми зіткнулись з викликами та випробуваннями для всієї медичної мережі нашої громади. В умовах завершення медичної реформи, в умовах пандемії, ми разом зуміли зберегти лікувальні заклади, робочі місця та продовжили надавати необхідну медичну допомогу населенню. Ви лікували мене, лікували моїх колег, рятували життя не одного мешканця громади.

Я щиро за це дякую!»- підсумував Ігор Лукашевич.

Зворушливі та щирі слова вдячності своїм колегам лунали від генерального директора КНП «Єзупільська міська лікарня» Ганни Худяк:

«Я знаю яким нелегким був цей рік для нашого колективу, для нас усіх. Ми зіткнулись з непоправними наслідками пандемії. Довелось зустрітись з людським болем і горем, і я знаю, що все це ви перенесли в своїх серцях, приносили до своїх сімей, а вранці знову продовжували рятувати людей. За це я вам дуже дякую!

Незважаючи на все, життя продовжується! Нам потрібно гуртуватись, докладати зусиль, працювати далі»

В цей день подяки та грамоти з нагоди Дня медика від Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА, від обласноі професійної спілки працівників охорони здоров’я України, від адміністрації КНП «Єзупільська міська лікарня» та звичайно від колективу та депутатського корпусу Єзупільської селищної ради.

Ще раз зі святом, дорогі медики!

Бажаємо вам терпіння, сил, витримки та професіоналізму. Нехай ваші дні будуть наповнені хорошими моментами, а ваша допомога людям щедро винагороджується.

#деньмедика #Єзупільськалікарня

#єзупіль

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+21



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора