A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Сьогодні відбулись урочистості з нагоди Дня поліції України.

Дата: 05.07.2021 18:53
Кількість переглядів: 993

Фото без опису4 липня в Україні відзначали День поліції. Молоде професійне свято служителів правопорядку, яке відзначаємо з 2017 року.

Сьогодні в Тисменицькому відділенні поліції вітали поліцейських офіцерів громад, які тепер несуть службу в територіальних громадах.

Служителів порядку привітав тво. начальника відділення #1 ГУНП в Івано-Франківській області Станіслав Іванович Бурак, а також керівники територіальних громад колишнього Тисменицького району.

Посадовці побажали всім присутнім миру та злагоди, міцного здоров'я, невичерпних сил, благополуччя, стабільності та нових звершень у нелегкій, але такій потрібній людям службі.

«З нагоди дня Національної поліції України, прийміть найщиріші вітання всі, хто бере участь в якісній роботі Національної поліції України! Висловлюю щиру вдячність за самовіддану працю, бажаю і надалі мужності, витримки й наснаги, нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті!»- привітав присутніх правоохоронців голова Єзупільської селищної ради Ihor Lukashevych.

За тісну та плідну співпрацю, за сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, самовіддану працю в Національній поліції України та з нагоди Дня Національної поліції України почесною грамотою нагородив

поліцейського офіцера Єзупільської громади Ігора Рочняка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора