A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

26 серпня 2021 року директор Тисменицької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Петро Данилюк та фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями районної філії Іванна Комуніцька відвідали Єзупільську селищну ра

Дата: 31.08.2021 14:53
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

Мета спілкування - розвиток подальшої співпраці між службою зайнятості та селищною радою щодо сприяння у працевлаштуванні сільського населення.

П.Данилюк розповів про стан ринку праці району, а також про спектр послуг, які спрямовані стимулювати роботодавців до створення нових робочих місць та подолання безробіття.

І.Комуніцька детально поінформувала учасників про організацію та проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру, а також ознайомила з новим, ефективним напрямом роботи служби зайнятості, який полягає в швидкому та якісному пошуку кваліфікованих кадрів – рекрутингом.

Наприкінці заходу учасникам наголосили, що легалізація зайнятості та створення нових робочих місць, а також підвищення рівня заробітної плати є базовим фактором для покращення добробуту населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора