A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Стан ринку послуг області у ІІ кварталі 2021 року.Обсяг реалізованих послуг підприємствами (юридичними особами) та їх відокремленими підрозділами, основним видом економічної діяльності яких є надання послуг, у ІІ кварталі 2021р. склав 3455,6 млн.гр

Дата: 13.09.2021 08:55
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

Як повідомляє Головне управління статистики, у структурі загального обсягу реалізованих послуг значну частку склали обсяги послуг транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (75,9% загальнообласного обсягу). Вагомими були також обсяги послуг у сфері операцій з нерухомим майном (5,5%), інформації та телекомунікацій (4,2%), у сфері охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (3,8%), з діяльності у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування (3,4%).

Населенню області надано послуг на 432,9 млн.грн, що склало 12,5% від загального обсягу реалізованих послуг. Найбільшим попитом серед населення користувалися послуги у сфері охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (23,9% загальнообласного обсягу наданих населенню послуг),  у сфері транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (16,5%), інформації та телекомунікацій,                        освіти (по 12,9%), адміністративного та допоміжного обслуговування (10,2%), тимчасового розміщування й організації харчування (9,5%),  операцій з нерухомим майном (8,8%).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора