A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Небезпечна випічка. Повідомлення RASFF щодо виявлення невідповідної продукції.

Дата: 13.10.2021 11:19
Кількість переглядів: 287

До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшло інформаційне повідомлення  системи швидкого оповіщення щодо  харчових  продуктів та кормів  RASFF від 06.10.2021 р. № 2021.5290-fup4 стосовно замороженої випічки з використанням рідких дріжджів, в яких перевищено максимально допустимий рівень для етилен оксиду (виробник: SC La Lorrain SRL.CampiaFurril), що експортувалася з Румунії до України (отримувач ТОВ «АТБ маркет»).

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора