A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

"Завдання усіх органів влади, місцевого самоврядування заохочувати людей вакцинуватись, охопити якнайбільшу частину населення вашої громади" - Галина Сеник, начальник відділу Департаменту соцполітики Івано-Франківської ОДА

Дата: 11.12.2021 15:34
Кількість переглядів: 1182

В п'ятницю 10 грудня відбулась нарада з керівниками усіх відділів селищної ради, старостів, правоохоронних органів, медиків, духовенства з представниками Департаменту соцполітики ОДА, представників соціальних служб Івано-Франківської РДА, керівників Держспоживслужби області, щодо стану вакцинації в Єзупільській громаді.

"Сьогодні завдання усіх органів влади, місцевого самоврядування заохочувати людей вакцинуватись, охопити якнайбільшу частину населення вашої громади. І хоча наша область вийшла з серверної зони, попереду період Різдвяних та новорічних свят, зимові канікули. Ми будемо перебувати в місцях скупченнях людей, ходити в гості, тож маємо не допустити зростання захворюваності» - Галина Сеник, начальник відділу Департаменту соцполітики Івано-Франківської ОДА.

На сьогодні ситуація з вакцинацією в громаді не найгірша. Станом на сьогодні провакциновано двома дозами 2245 осіб, що становить 37,92% від загальної кількості населення, та 1281 (21,63%) - однією дозою.

«Але потрібно охопити якнайбільше людей. Проводити активну інформаційну компанію, роз’яснювати населенню про важливість вакцинації. Для цього я закликаю долучитись і освітян, і медиків, соціальних працівників, і духовенство» - зауважила Галина Сеник.

Також представники ОДА звернулась до старост моніторити ситуацію, щодо вакцинаціі по селах.

Також делегація оглянула пункти щеплень, поспілкувались з сімейними лікарями, обговорили проблеми, які є і виникають в процесі вакцинальної кампанії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора