A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

16 днів проти насильства. В рамках Всеукраїнської кампанії Служба у справах дітей Єзупільської селищної ради провела тематичні уроки, лекції з учнями шкіл.

Дата: 11.12.2021 15:42
Кількість переглядів: 1197

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Службою у справах дітей Єзупільської селищної ради було проведено цілу низку заходів в ході кампанії проти насильства. Керівник служби Галина Цюцьмаць організувала та провела в закладах освіти тематичні уроки, лекції.

Зокрема дітям роз’яснювали про види насильства, спілкувались на тему кібербулінгу, що є дуже актуальним в час активного спілкування в соцмережах.

Служба у справах дітей Єзупільської селищної ради завжди готова допомагати і підтримати жертв насильства, начальник служби у справах дітей Галина Цюцьмаць закликала не боятись звертатись у відповідні органи, якщо ви стали свідками чи жертвами насильства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+9


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора