A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Єзупільська громада уклала договір про співпрацю з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу. Сьогодні прикарпатський виш приймав голів усіх територіальних громад Прикарпаття.

Дата: 10.02.2022 15:23
Кількість переглядів: 840

Фото без опису

Діалог - зустріч «Співпраця науки, влади і місцевого самоврядування».

 Саме під такою назвою Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу приймав голів усіх територіальних громад Прикарпаття.

Фото без описуФото без опису

Перед початком робочої частини учасникам зустрічі було проведено екскурсію Університетом, зокрема представники місцевого самоврядування відвідали наукові лабораторії, центр «Нова енергія» та геологічний музей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Вітаючи учасників зустрічі ректор університету Євстахій Крижанівський сказав, що від сильних громад залежить сильна Україна.

Фото без опису

"А, враховуючи науковий потенціал, можливості та досвід університету, ми готові і хочемо допомагати і пітримувати розвиток кожної без винятку громади Прикарпаття"- запевнив ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський.

Тому науковці налаштовані на тісну співпрацю з усіма громадами Прикарпаття.

Результатом сьогоднішньої зустрічі стало підписання меморандумів про співпрацю з ІФНТУНГ з кожною

без винятку громадою.

Фото без опису

Предметом договору є співпраця у галузі навчальної, інноваційної, наукової, спортивно-масової роботи для покращення забезпечення теоретичної та практичної підготовки студентів навчального закладу, а також участь в організації соціально-економічного та культурного розвитку нашої громади.

Особливо приємно те, що Євстахій Крижанівський є Почесним жителем нашої громади.

Фото без опису

Привітав учасників голова Івано-Франківська обласна рада Олександр Сич. 

Фото без опису

"Івано-Франківська обласна рада. ще задовго до реформи децентралізації підтримувала та допомагала місцевому самоврядуванні - в підготовці та навчанні кадрів, підтримки місцевих ініціатив, конкурсі проектів місцевого розвитку. А сьогодні ми причетні до процесу поєднанні нашого інтелектуального потенціалу та досвіду і потреб громад",- сказав Олександр Сич.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора