A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Єзупільська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста служби у справах дітей.

Дата: 12.05.2022 16:07
Кількість переглядів: 1020

Фото без опису

Основні функціональні обов’язки:

Веде державну статистику щодо дітей.

Веде облік та особові справи дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Здійснює заходи щодо влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування під опіку, піклування до дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, сприяння усиновленню.

Здійснює діяльність з питань патронату, опіки (піклування), формування та ведення банку даних про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, усиновлених, влаштованих до прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та соціально-реабілітаційних центрів (дитячих містечок, закладів інтернатного типу).

Здійснює ведення, поновлення та внесення інформації в Єдину інформаційно-аналітичну систему «Діти».

Здійснює діяльність з питань усиновлення, забезпечує таємницю усиновлення, веде облік дітей, які залишились без батьківського піклування і підлягають усиновленню, стосовно яких припинено опіку, скасовано або визначено недійсним усиновлення, складає анкету дитини, яка залишилася без батьківського піклування і може бути усиновлена, веде облік осіб, які можуть бути усиновлювачами, веде облік усиновлених дітей.

Готує для суду висновок про доцільність усиновлення дитини.

Представляє інтереси дітей в судових засіданнях з питань захисту їх прав.

Здійснює контроль за умовами утримання і виховання дітей у закладах для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, спеціальних установ і закладів соціального захисту для дітей незалежно від форми власності.

Бере участь у процесі вибуття дітей із закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та закладів соціального захисту для дітей у сім’ї усиновлювачів, опікунів, піклувальників, до дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей.

Здійснює заходи щодо організації захисту житлових та майнових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Готує акти обстеження умов проживання дитини та опис її майна, а також акт обстеження житлово-побутових умов потенційного опікуна, піклувальника.

Розробляє та здійснює заходи щодо захисту прав і законних інтересів дитини, яка постраждала від домашнього насильства, та дитини, яка вчинила домашнє насильство у будь-якій формі.

Здійснює заходи та готує документи, щодо надання дитині статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Вживає заходів щодо захисту житлових прав дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Проводить профілактичну роботу з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Веде діловодство та номенклатуру справ відповідно до чинного законодавства.

Готує та подає в установленому порядку статистичну звітність.

Розглядає в установленому порядку звернення громадян, заяви та скарги.

Несе відповідальність в установленому чинним законодавством порядку за розголошення конфіденційної інформації про особу, яка стала відома, у зв’язку з виконанням службових обов’язків.

 

Вимоги до кандидатів на посаду: повна вища освіта (диплом спеціаліста або магістра), вільне володіння державною мовою.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до Конкурсної комісії такі документи:

1.      Заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

2.      Заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

3.      Дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

4.      Копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

5.      Копію документа, який посвідчує особу;

6.      Копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

7.      Довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: 77411, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район, селище міського типу Єзупіль, вулиця Степана Бандери, будинок 21.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна дізнатись за номером телефону: +380954508474.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора