A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Т.в.о. Голови Держпродспоживслужби Анатолій Вовнюк з робочою поїздкою відвідав Прикарпаття

Дата: 30.06.2022 10:10
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

В рамках візиту 28 червня 2022 року Анатолій Вовнюк взяв участь в нараді з головою Івано-Франківської ОВА Світланою Онищук, заступниками голови Вадимом Созоником та Богданом Футерком, а також  начальником Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Романом Гурським. 

Під час роботи обговорено питання безперебійної роботи продовольчих підприємств області, постачання продукції населенню та релокації підприємств з інших регіонів, а також функціонування  Національної платформи продовольчої безпеки, яка дозволяє об'єднати зусилля військових адміністрацій, виробників, торговельних мереж, міжнародних організацій для забезпечення харчовими продуктами й товарами першої необхідності мешканців громад, учасників Збройних cил України та територіальної оборони.

Крім того, т. в. о. Голови Держпродспоживслужби відвідав Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, де відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів управління.

Анатолій Вовнюк привітав присутніх з Днем Конституції України, зазначивши, що є цінності, які потрібно берегти і продовжувати,  і які стають особливо важливими в умовах війни. Він подякував колективу Держпродспоживслужби Прикарпаття за щоденну працю та повноцінне виконання усіх функціональних повноважень в складних сьогоденних умовах, особливо в  превентивній площині.

Фото без опису

Начальник Головного управління Роман Гурський проінформував про основні напрямки роботи, результати та новації, що впроваджуються у виробничій діяльності Головного управління на користь суспільства в умовах воєнного стану.

Зокрема особливо важливим сьогодні є контроль за станом санітарно-епідемічного та епізоотичного благополуччя області, моніторинг цін на ринку соціально значущих товарів та пального, фітосанітарна безпека, робота лабораторної служби,  а також забезпечення захисту прав громадян  в контексті  реалізації започаткованого проекту «Комунікаційна платформа для бізнесу», що сприятиме вирішенню ряду проблемних питань у сфері захисту прав споживачів, зменшенню адміністративного тиску на бізнес, пошуку соціальної рівноваги в суспільстві.

 

Івано-Франківщина прийняла велику кількість внутрішньо переміщених осіб, створюються  умови для  роботи релокованих підприємств, активізує діяльність місцевий бізнес – тож за цих обставин навантаження на службу лише зростатиме.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора