A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Серед ВПО реєструються випадки гострих кишкових інфекцій – 8 чоловік, з них 3 дітей від загальної кількості зареєстрованих 10721 особа. Робота по обстеженню місць тимчасового перебування ВПО продовжується.

Дата: 30.05.2022 10:46
Кількість переглядів: 160

Богородчанський відділ інформує, що на виконання наказу МОЗ України від 06.04.22р. №584, наказу ДУ «Івано-Франківський «ОЦКПХ МОЗ» від 22.04.22р. № 31 та регіонального плану, затвердженого головою ОДА з метою недопущення погіршення епідемічної ситуації щодо гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь серед внутрішньо переміщених осіб, спеціалістами відділу станом на 30.05.2022р проведено 23 моніторингові візити у місця тимчасового перебування ВПО.
Всього на території обслуговування Богородчанського відділу (10 територіальних громад) облаштовано 27 таких пунктів.
В місцях розташування фахівцями вивчались питання розміщення, харчування, водопостачання переселенців, а також організацію протиепідемічних заходів, медичної допомоги.
За результатами моніторингових візитів складались акти санітарно-епідеміологічного обстеження, надавались пропозиції відповідальним особам закладів та головам територіальних громад.
В місцях тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб відбирались проби води, змиви з об’єктів оточуючого середовища, а також проводилась роз’яснювальна робота серед ВПО щодо профілактики харчових отруєнь, інфекційних захворювань, в тому числі вакцино керованих інфекцій.
Слід відмітити, що серед ВПО реєструються випадки гострих кишкових інфекцій – 8 чоловік, з них 3 дітей від загальної кількості зареєстрованих 10721 особа.
Робота по обстеженню місць тимчасового перебування ВПО продовжується.

Т.в.о. начальника відділу Лілія КОНЦУР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора