A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

«Держпродспоживслужба зацікавлена у продовженні співпраці з ФАО», - Владислава Магалецька

Дата: 24.01.2022 08:45
Кількість переглядів: 126

 

Держпродспоживслужба зацікавлена у продовженні співпраці з ФАО (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН), зокрема з питань, пов’язаних з безпечністю харчових продуктів. Про це повідомила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька під час онлайн-зустрічі з міжнародним експертом ФАО з питань безпечності харчових продуктів Ендрю Голді.

Під час зустрічі обговорювалися пріоритети та потреби у сфері безпечності харчових продуктів та питання здійснення лабораторних досліджень.

На сьогоднішній день Україна продовжує впроваджувати національну систему контролю за якістю та безпечністю харчових продуктів, яка буде еквівалентна системі Європейського Союзу, що базується на важливому принципі забезпечення контролю «від лану до столу». Держпродспоживслужбою здійснюється комплексний контроль на всіх стадіях виробництва харчових продуктів на основі ризик-орієнтовного підходу, що починається на рівні первинного виробництва. При цьому низка проєктів впроваджується за допомогою ФАО.

Учасники наради домовилися продовжити співпрацю з ключових напрямків, які важливі для харчової безпечності в Україні, яка включатиме навчання співробітників щодо забезпечення безпечності харчових продуктів, протидію харчовому шахрайству тощо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора