A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

За результатами державного контролю Держпродспоживслужбою тимчасово призупинено митне оформлення продукції

Дата: 02.11.2021 16:28
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

29 жовтня 2021 року спеціалісти відділу ринкового нагляду управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели позапланову перевірку характеристик продукції (світлодіодний пластмасовий світильник із системою підвішування китайського виробництва).

Перевірка відбулась на підставі повідомлення Івано-Франківської митниці Держмитслужби України та доручення Держпродспоживслужби, у зв’язку із прийнятим рішенням щодо призупинення митного оформлення партії даних світильників (648 шт.). Зараз товар  знаходиться на території ТОВ «Карпатнафтохім» ТЗМК залізничний цех, станція Кропивник за адресою: вул. Промислова, 4, м. Калуш, Івано-Франківська область. 

Фото без опису        

Результати перевірки показали, що вище зазначена продукція не відповідає п.п. 6,8,9,10,11,12,13 Технічного регламенту щодо встановлення системи для визначення вимог з екодизайну енергоспоживчих продуктів (який затверджено постановою КМУ від 03.10.2018 р. № 804), оскільки на її пакуванні, супровідній документації та на самому товарі не нанесено знак відповідності технічним регламентам (який виконується згідно з формою та описом, затвердженими постановою КМУ від 30.12.2015 р. № 1184 «Про затвердження форми, опису знаку відповідності технічним регламентам, правил та умов його нанесення»), не надано декларацію про відповідність.

Фото без опису

Враховуючи вищезазначене, керуючись ч.2 ст. 40 ЗУ «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції», Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області прийнято рішення про приведення продукції у відповідність, усунення формальної невідповідності та тимчасову заборону обігу даної продукції до приведення її у відповідність.  

Імпортер повинен усунути усі порушення в місячний термін та повідомити про це Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора