A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Увага! Громадські слухання! 1 грудня відбудуться громадські слухання, щодо зміни Генерального плану села Довге.

Дата: 01.11.2022 10:05
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Громадські слухання щодо зміни Генерального плану села Довге, суміщених з Детальним планом території на земельну ділянку комунальної власності орієнтовною площею 12,0000 гектарів для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, за адресою: в межах населеного пункту с.Довге, Єзупільської селищної територіальної громади.

 

Відповідно до статі 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555, Єзупільська селищна рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації

- Зміни до Генерального плану села Довге, суміщених з Детальним планом території на земельну ділянку комунальної власності орієнтовною площею 12,0000 гектарів для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, за адресою: в межах населеного пункту с.Довге, Єзупільська селищна територіальна громада, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область.

Замовник містобудівної документації: Єзупільська селищна рада.

Розробник містобудівної документації: ТОВ «ПРО ЗЕМ» (кваліфікаційний сертифікат архітектора Стоян Б.Б. серія АА №004762, дата видачі - 07.06.2021).

Підстава для розроблення: рішення 15 сесії 8 скликання Єзупільської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області від 17.06.2022.

З проектом містобудівної документації можна ознайомитись на сайті Єзупільської селищної ради.

Письмові пропозиції (зауваження) просимо подавати начальнику Відділу земельних ресурсів та просторового планування, комунальної власності, економічного розвитку та інвестицій, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Бойко О.Б. до 30.11.2022 включно за адресою: смт Єзупіль по вул. Степана Бандери, 50.

 

Громадські слухання відбудуться:

01 грудня 2022 року в 10 год. 00 хв.

за адресою: смт Єзупіль, вул. Степана Бандери, 54

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора