A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Повідомлення про оприлюднення СЕО та ДДП с.Довге

Дата: 30.10.2022 11:42
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту документа державного планування (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

 

1.Повна назва документа державного планування:

«Зміни до Генерального плану села Довге, суміщені з Детальним планом території на земельну ділянку комунальної власності орієнтовною площею 12,0000 гектарів для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, за адресою: в межах населеного пункту с. Довге, Єзупільська селищна територіальна громада, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область» (далі – проєкт ДДП).

ДДП є видом містобудівної документації на місцевому рівні, що розробляється відповідно до Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”. Основною метою розроблення Змін до Генерального плану с. Довге, Єзупільська селищна територіальна громада, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область є включення в межі чинного генерального плану с.Довге території (земельної ділянки) комунальної власності орієнтовною площею 12,0000 гектарів (функціональне призначення території: території рекреаційно-туристичних закладів та рекреаційного житла), що на даний час знаходиться в межах населеного пункту с. Довге, однак за межами згаданого генерального плану; дотримання вимог ст.24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» при розробленні детального плану території для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення з метою продажу вищевказаної земельної ділянки на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону.

Завданням ДДП є уточнення у більш крупному масштабі положень генерального плану с. Довге, планувальної структури та функціонального призначення проектної території; визначення просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації частини території вказаного населеного пункту, уточнення територіальних ресурсів для функціонального використання проектної території.

2.Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Єзупільська селищна рада Івано-Франківського району Івано-Франківської області, адреса: 77411, Івано-Франківська обл.,  Івано-Франківський р-н, Єзупільська ТГ, с. Єзупіль, вул. Степана Бандери, 50; тел.:  +380961711717; e-mail: Zholob.Yurii@gmail.com.

3. Передбачена процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури: Громадське обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки Проєкту ДДП починається з 30 жовтня 2022 року і триває по 30 листопада 2022 року. Проєкт ДДП та звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднено на офіційному веб-сайті Єзупільської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області (https://ezupilska-gromada.gov.ua/).

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту про СЕО та проєкту документу державного планування. Надання письмових зауважень і пропозицій в межах строку громадського обговорення здійснювати Єзупільській селищній раді Івано-Франківського району Івано-Франківської області за адресою: 77411, Івано-Франківська обл.,  Івано-Франківський р-н, Єзупільська ТГ, с. Єзупіль, вул. Степана Бандери, 50; тел.:  +380961711717; e-mail: Zholob.Yurii@gmail.com.

в) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Єзупільська селищна рада Івано-Франківського району Івано-Франківської області, що розташована за адресою: 77411, Івано-Франківська обл., Івано-Франківський р-н, Єзупільська ТГ, с. Єзупіль, вул. Степана Бандери, 50; тел.: +380961711717; e-mail: Zholob.Yurii@gmail.com.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції: Єзупільська селищна рада Івано-Франківського району Івано-Франківської області, що розташована за адресою: 77411, Івано-Франківська обл.,  Івано-Франківський р-н, Єзупільська ТГ, с. Єзупіль, вул. Степана Бандери, 50; тел.: +380961711717; e-mail: Zholob.Yurii@gmail.com. Зауваження та пропозиції до проєкту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів з дня оприлюднення звіту, тобто до 30 листопада 2022 року включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Єзупільська селищна рада Івано-Франківського району Івано-Франківської області, адреса: 77411, Івано-Франківська обл.,  Івано-Франківський р-н, Єзупільська ТГ, с. Єзупіль, вул. Степана Бандери, 50; тел.:  +380961711717; e-mail: Zholob.Yurii@gmail.com.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - відсутня.

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                 Ігор Лукашевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора