A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Оголошення!!!

Дата: 17.02.2023 10:30
Кількість переглядів: 110

 

Виконавчий комітет Єзупільської селищної ради оголошує про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Єзупільської територіальної громади.

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів».

Організатор конкурсу:

Виконавчий комітет Єзупільської селищної ради (77411, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район, смт Єзупіль, вул. Степана Бандери, буд. 50.)

Підстава для проведення конкурсу:

Рішення виконавчого комітету Єзупільської селищної ради  «Про організацію та проведення конкурсу щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Єзупільської територіальної громади» від 31 січня 2023 року № 1.

Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону осіб, в яких можна ознайомитися з умовами надання послуг:

Проведення конкурсу відбудеться 20 березня 2023 року  о 14 годин 00 хвилин за адресою: 77411, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район, смт Єзупіль, вул. Степана Бандери, буд. 50. 

Контактна особа: Бусько Стефанія Михайлівна, головний спеціаліст.

Засоби зв’язку: тел. 0987651033, e-mail: jezupil@gmail.com. 

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

- наявність матеріально-технічної бази; 

- вартість надання послуг; 

- досвід роботи з надання даних послуг; 

- наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з поводження з побутовими відходами: територія в межах населених пунктів смт Єзупіль, с. Ганнусівка, с. Побережжя,            с. Стриганці, с. Довге Єзупільської територіальної громади, загальною площею 8464,00 га. 

Середня відстань від об’єктів утворення побутових відходів до об’єктів поводження з побутовими відходами становить 30 км. 

   Характеристика об’єктів утворення відходів:

– одноквартирні житлові будинки;

– суб’єкти господарювання;

– бюджетні установи.

Детальна інформація міститься в п. 8 Конкурсної документації.

Характеристика об’єкта утилізації відходів.

Найближчий полігон твердих побутових відходів розташований в с. Рибне Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

Місце, спосіб та кінцевий термін подання конкурсних пропозицій:

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: 12 година 00 хвилин 20 березня 2023 року.

       Місце: 77411, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район, смт Єзупіль, вул. Степана Бандери, буд. 50.

Спосіб: Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція. 

Для отримання конкурсної документації необхідно звернутися до організатора конкурсу із заявкою про намір взяти участь у конкурсі. Форма заявки є довільною та має містити повідомлення про спосіб отримання учасником конкурсної документації із зазначенням електронної чи поштової адреси, засобів зв’язку. 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора