A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Підписали Меморандум про співпрацю з польськими колегами в рамках створення Асоціації добровільних пожежних команд України

Дата: 18.02.2023 17:00
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Сьогодні в с. Лани Дубівецької теритоторіальної громади був укладений Меморандум про співробітництво між Більшівцівською ТГ, Букачівською ТГ, Бурштинівською ТГ, Дубовецькою ТГ, Єзупільською ТГ, Івано-Франківським регіональним відділенням Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та з Добровільною Пожежною Командою в Кадлубі Туравському Опольського воєводстві Республіки Польща.

Польські гості були вражені рівнем підготовки до розвитку добровільного пожежного руху на Прикарпатті та запевнили у підтримці в подальшому. Партнери з Асоціації міст України пообіцяли підтримувати ініціативу та відстоювати права добровольців на законодавчому рівні у центральних органах влади.

Дане дійство відбулося за участю представників ГУ ДСНС в Івано-Франківській області, які побажали плідної співпраці в подальшому для захисту та пожежної безпеки жителям вищевказаних громад Опілля.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора