Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

День Української Державності в Єзупільській територіальній громаді

Дата: 28.07.2023 16:49
Кількість переглядів: 80

28 липня в Єзупільській територіальній громаді відзначено День Української Державності.

Памʼятаємо про цей день, в час неймовірно жорстокої війни, у протистоянні з московською ордою, що триває упродовж кількох століть, відстоюючи свою незалежність та кордони.

День Української Державності покликаний утверджувати зв'язок українців, які живуть нині, з нашими пращурами, які впродовж багатьох поколінь будували державність нашого народу.

Сьогоднішній ранок в Єзупільській громаді розпочався Святою літургією, а після - заупокійним богослужінням біля пам'ятника УПА, де зібралися жителі, щоб вшанувати пам'ять Героїв, які поклали своє життя за Державу і за волю України.

На жаль, ця боротьба триває і ми платимо надзвичайно високу ціну за нашу державність, за право жити, за право бути українцями.

Щиросердечно дякуємо нашому духовенству - Пароху Єзупільської церкви Св. Миколая о. Володимиру, сотруднику Єзупільської церкви Св. Миколая о. Миколі, хору Єзупільської церкви Св. Миколая, а також працівникам Відділ освіти, культури, спорту та туризму Єзупільської селищної ради і Народного дому за проведення свята.

Також долучилися до відзначення Дня Державності України та вшанування па'яті Героїв Ганнусівський та Поберезький старостинські округи.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора