Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

У Єзупільській громаді відбувся другий велопробіг до Дня Молоді та до Дня Державного Прапора України під назвою "Молодь хоче миру"

Дата: 14.08.2023 13:53
Кількість переглядів: 46

У неділю, 13 червня, в Єзупільській громаді відбувся другий велопробіг під назвою "Молодь хоче миру", присвячений Дню молоді та Дню Державного прапора України.

Організатором заходу є Відділ освіти, культури, спорту та туризму Єзупільської селищної ради

Стартували учасники в с-щі Єзупіль, а фінішували у найвищій точці села Стриганці.

У кожному селі місця реєстрації учасників прикрашала національна символіка України.

Невеликий перепочинок та стоянка розташовувалися біля Стриганецької гімназії, звідки учасники рушили колоною до Церкви Пресвятої Трійці і винесли прапор України завдовжки 20 метрів.

Найбільшу віддаль, приблизно 30 кілометрів в обидва боки, подолали учасники, що розпочинали пробіг у Єзуполі. У марафоні брали участь усі охочі - і дворічні малюки, і шістдесятилітні дорослі. Це вкотре доводить, що наша громада молода і спортивна.

Супроводжували велопробіг поліцейський офіцер громади Ігор Рочняк та медична бригада КНП "Єзупільської міської лікарні".

Дякуємо за активну участь в заході хлопцям та дівчатам танцювального колективу "Перлинка" Народного дому с-ща Єзупіль, ГО "МОЄ Майбутнє", працівникам закладів культури та керівникам команд (с.Ганнусівка, с.Побережжя, с.Стриганці, с. Довге та с-ща Єзупіль).

З Днем молоді привітали велосипедистів заступник голови Єзупільської ТГ Ольга Бойко, начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Леся Регей, староста с.Стриганці Олександра Пташник та отець Богдан Веприк, який звернувся до всіх присутніх зі словами привітання і благословення.

А холодне морозиво трішки освіжило учасників та надало енергії для повернення додому.

Дякуємо Всевишньому та Збройним силам України за можливість провести велопробіг під тихим небом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора