A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2023 16:06
Кількість переглядів: 39

23 серпня Єзупільська громада, в єдності із усією країною, майорить жовто-блакитним стягом. Свято встановлене «на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України» згідно з указом Президента від 23 серпня 2004 року. У 2009 році було внесено зміни до цього указу й засновано щорічну офіційну церемонію підняття прапора 23 серпня по всій Україні. Український прапор сьогодні є символом боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності! В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга уособлює волю, сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві українському народові.

Дякуючи усім нашим Захисникам і Захисницям, сьогодні ми маємо змогу відзначити День Державного Прапора України.

В населених пунктах Єзупільської громади вшанували, перш за все, пам'ять всіх загиблих у цій страшній війні. Після чого було запрошено наших військових до урочистого підняття прапорів у селах громади.

Це прапор — вільної країни,

Це прапор — міста і села,

Це стяг моєї Батьківщини,

І в ньому вічності добра.

Він майорить, як синє небо,

Безхмарний — символе добра,

А жовтий — золоте колосся,

Відбиток віри та тепла.

І він, звеличиться над нами,

Показуючи вірний шлях,

Блакитним й жовтим кольорами,

На небі й на своїх полях.

Ми вловлюємо поглядом наш стяг у небі та на полі, у польових квітах, на вулицях великих міст у маленьких сіл. Тепер ми бачимо його усюди, бо він - це символ свободи та боротьби за неї!

З ДНЕМ ПРАПОРА

Фото без описуНа зображенні може бути: 8 людей, дитина та натовпНа зображенні може бути: 2 людини та натовпНа зображенні може бути: 5 людей та натовпНа зображенні може бути: 7 людей, дитина та вулицяНа зображенні може бути: 10 людей та дитинаНа зображенні може бути: 9 людей та текстНа зображенні може бути: 6 людейНа зображенні може бути: 13 людейНа зображенні може бути: 11 людей та текстНа зображенні може бути: 11 людей та текстНа зображенні може бути: 3 людини, дитина та текстНа зображенні може бути: Бранденбурзькі ворота


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора