Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

КНЯЖОМУ ГАЛИЧУ - 1125!

Дата: 10.09.2023 22:34
Кількість переглядів: 63

Минуло 1125 років з часу першої згадки про давню столицю Галицького князівства, з цієї нагоди зібралися громади області, щоб привітати славне місто. До привітань з цією подією долучився селищний голова Ігор Лукашевич та заступниця селищного голови Ольга Бойко.

Символічно, біля пам’ятника Короля Данила, який свого часу боровся проти татарської орди, відбулося відкриття пам’ятного знака із відображенням символіки 62 громад Прикарпаття, в тому числі і Єзупільська територіальна громада.

Після чого з ініціативи Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України, з участю голів громад та народних депутатів України відбулося засідання круглого столу “Муніципалітети на шляху до Європейського Союзу”. Обговорили питання життєдіяльності громад в умовах воєнного стану.

Щиро дякуємо міському голові Олегу Кантору за чудову організацію та можливість бути присутніми у такий важливий день для Галицької громади і всієї області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора