Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення регуляторного акта – проекту рішення Єзупільської селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою та утримання території населених пунктів Єзупільської територіальної громади».

Дата: 02.10.2023 19:06
Кількість переглядів: 152

Єзупільська селищна рада  повідомляє про оприлюднення проекту рішення Єзупільської селищної ради  «Про  затвердження Правил  благоустрою та утримання  території  населених пунктів Єзупільської територіальної громади» з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

 

 Проект рішення розроблено відповідно до вимог  Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності № 1160-IV від 11.09.2003 року  з подальшими змінами та доповненнями.

     Проект рішення Єзупільської селищної ради «Про  затвердження Правил  благоустрою та утримання  території  населених пунктів Єзупільської територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу оприлюднено на офіційній веб сторінці Єзупільської селищної ради в мережі інтернет: https://ezupilska-gromada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна діяльність».

  Зауваження та пропозиції надсилати за адресою: вул. Ст.Бандери,50,                  смт Єзупіль, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області, виконавчий комітет Єзупільської  селищної ради та електронною адресою: jezupil@ gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора