A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Предмети, пов’язані з використанням та вживанням тютюну заборонені

Дата: 29.11.2023 10:23
Кількість переглядів: 36

Досі бачите попільнички або будь-які інші предмети, пов’язані з вживанням тютюнових виробів на видному місці у закладах ресторанного господарства? 

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області наголошує: відповідно до чинного законодавства це заборонено. 

Зробіть 3 маленьких кроки, і може саме ваші дії зменшать кількість порушень антитютюнового законодавства і захистять здоров’я українців.  

- Зробіть фото правопорушення. 

- Дізнайтесь найменування та адресу закладу для заповнення звернення (має бути на фіскальному чеку або ж в куточку споживача). 

- Надішліть скаргу до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  https://vetif.gov.ua/activity-management/online-pruyomnaa.html

Представники Держпродспоживслужби прийдуть до закладу, перевірять чи є правопорушення, і у разі підтвердження – випишуть  штраф. Спершу штраф для закладу складає 3 000 гривень, а за кожне повторне протягом року порушення – 15 000. 

Якщо ж до того часу ознак правопорушення вже не буде, Головне управління Держпродспоживслужби усе одно проведе інформаційно-роз’яснювальну роботу, тож ваша скарга принесе тільки користь. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора