A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Проведено навчання-семінар з медичними працівниками, відповідальними за харчування в закладах дошкільної освіти міста Івано-Франківська

Дата: 08.12.2023 15:55
Кількість переглядів: 54

Івано-Франківське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжує курс навчальних семінарів із залученням спеціалістів Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради. 

Так 7 грудня 2023 року проведено навчання-семінар з новопризначеними медичними працівниками, відповідальними за харчування в закладах дошкільної         освіти. 

Присутнім доведено до відома вимоги щодо організації харчування дітей в освітніх закладах, принципи здорового харчування, норми споживання харчових продуктів, вимоги до зберігання використання та дотримання технологічного процесу при приготуванні страв, перелік документів з організації харчування. Розглянуто вимоги Постанови КМУ від 24.03.2021р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», примірного чотиритижневого сезонного меню. 

Особливу увагу звернули на організацію харчування дітей з особливими дієтичними потребами відповідно до рекомендацій лікарів-педіатрів.

В ході семінару розглянуті проблемні питання, а саме: нестача фінансування, застаріле технологічне обладнання, недостатня кількість медичного персоналу та персоналу на харчоблоці. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора