Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Дорогі жителі Єзупільської громади! Щиро вітаю Вас з Різдвом Христовим!

Дата: 24.12.2023 18:13
Кількість переглядів: 61

У цей час, коли серце наповнене теплом та надією, ми згадуємо про важливість єднання та любові одне до одного. Ми, у родинному колі, оспівуємо народження Ісуса Христа і віримо, що у наші життя прийде мир та спокій, якого ми всі так чекаємо.

 

Ці святкові зимові дні завжди наповнюють радістю, затишком, душевним теплом, однак подумки ми разом із тими, хто боронить нашу країну і спостерігає за появою різдвяної зірки із холодних зимових окопів. Ми памʼятаємо кожного, хто героїчно поклав свої життя для того, щоб сьогодні ми могли зібратися разом, у вільній країні, обіймаючи близьких та рідних.

 

Нехай сяйво Різдвяної зорі сповнить нашу країну дивом – зупинить постріли, подарує надію на краще та утамує біль тих, хто в цьому році пережив тяжкі втрати і страждання. Нехай кожен з нас  в цей непростий час згадає про Різдвяне тепло та радість, подасть один одному руку миру з побажаннями щастя, здоров′я і добра!

 

Бажаю вам, щоб кожна мить цього чарівного свята була сповнена гармонією та теплом родинних вогнищ. Нехай Різдвяна зірка освітлює ваш шлях і наповнює серце любов'ю та миром.

Нехай Бог береже кожного з вас, нехай Бог береже Україну.

 

Христос народився! Славімо Його!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

 

Голова Єзупільської ТГ              Ігор ЛУКАШЕВИЧФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора