Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

В СТРИГАНЦЯХ ОСВЯТИЛИ АНОТАЦІЙНІ ДОШКИ ЗАГИБЛИМ ЗЕМЛЯКАМ

Дата: 26.01.2024 10:18
Кількість переглядів: 108

В четвер, 25 січня, в селі Стриганці Єзупільської громади відбулося відкриття та освячення анотаційних дощок на фасаді приміщення старостинського округу полеглим захисникам України - БІГЛЕЮ Євгену та СОБКУ Василю.

Віддати шану Героям прийшли рідні, близькі, друзі, представники влади, духовенство та громадськість. Спільною молитвою та хвилиною мовчання вшанували полеглих захисників з села Стриганці - БІГЛЕЯ Євгена, ФЕРШТЕЯ Василя та СОБКА Василя.

Чин освячення та благословення дощок звершили парох церкви Різдва Пресвятої Богородиці села Ганнусівка отець Роман ЗАЛЕСЬКИЙ та парох церкви Пресвятої Трійці української Греко-католицької церкви села Стриганці отець Богдан ВЕПРИК.

Право відкрити дошки надано родичам загиблих воїнів: матері БІГЛЕЯ Євгена – Лесі, матері СОБКА Василя – Галині та його дочкам Ірині та Наталії.

Селищний голова Ігор ЛУКАШЕВИЧ та староста села Стриганці Олександра ПТАШНИК висловили щирі слова співчуття рідним захисників та зазначили, що ці дошки будуть свідченням пам’яті про наших Героїв для майбутніх поколінь.

ДОПОКИ МИ ЖИВІ — ЖИТИМЕ ПАМ’ЯТЬ ПРО ГЕРОЇВ!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора