Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

В СЕРЕДУ, 28 ЛЮТОГО, ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЄЗУПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 29.02.2024 11:28
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

В середу, 28 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету Єзупільської селищної ради. На засіданні члени виконкому заслухали звіт Лесі РЕГЕЙ начальника відділу освіти, культури, спорту та туризму Єзупільської селищної ради щодо роботи відділу.

Фото без опису
Відповідно до вимог Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин, затвердженою наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 №338 «Про деякі питання у сфері бджільництва», виконавчим комітетом затверджено на 2024 рік оновлений склад постійно діючої комісії із встановлення факту отруєння бджіл Єзупільської територіальної громади, створеної рішенням виконавчого комітету селищної ради від 27.04.2021 №31.
Розглянуто питання про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів неповнолітній, про надання одноразової матеріальної допомоги, про конкурс на вивезення ТПВ, а також інші питання, спрямовані для забезпечення стабільної життєдіяльності громади.
Членів виконавчого комітету закликано проявити екологічну свідомість, відмовитись від збирання та купівлі первоцвітів та долучитися до всеукраїнської екологічної акції по збереженню первоцвітів. Присутнім наголошено на необхідності охорони дикоростучих декоративних рослин, занесених до Червоної книги України.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора