A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ ЄЗУПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 23.03.2024 12:16
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

В пʼятницю, 22 березня, відбулося чергове засідання 29 сесії 8 скликання Єзупільської селищної ради, під час якого заслухано звіти про роботу старости села Довге Романа ЧЕРВАКА та старости села Стриганці Олександри ПТАШНИК. 

Фото без опису
В ході сесії депутати розглянули питання про виконання селищного бюджету за 2023 рік, про внесення змін до селищного бюджету на 2024 рік, про передачу комунального майна Єзупільської територіальної громади в оренду, про передачу комунального майна для потреб військової частини. 

Фото без описуФото без опису
Затверджено містобудівну документацію Зміни Nº1 до генерального плану та плану зонування с. Побережжя, що надає можливість більш раціонально використовувати територію населеного пункту.
Крім того, розглянуто земельні питання, що стосуються надання дозволів на розроблення документацій із землеустрою, затвердження документацій із землеустрою, передачі земельних ділянок в оренду, постійне користування та власність.
Всі питання, що виносилися на розгляд сесії, попередньо опрацьовано та погоджено на засіданнях постійних комісій.
В питанні Різне депутати та присутні заслухали звіт селищного голови Ігоря ЛУКАШЕВИЧА про роботу виконавчих органів ради за 2023 рік у розрізі всіх сфер.

Фото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора