Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Адмінсервіс "ВЕТЕРАН"

Дата: 22.05.2024 13:14
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

У межах реалізації проєкту «Адмінсервіс «Ветеран» надаються всі необхідні послуги ветеранам війни на базі ЦНАПів за принципом «єдиного вікна»

Ключове завдання – зменшити кількість відвідувань державних органів і установ. ЦНАП має стати єдиним фронт-офісом надання ветеранам війни всього спектру послуг.

При цьому повинні бути реалізовані всі передбачені законом для ветеранів можливості такі, як право першочергового обслуговування, інклюзивність, доступність, ефективність.

Найбільш затребуваними послугами залишаються:

• Отримання консультацій щодо надання пільг;

• Встановлення статусу члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни;

• Встановлення статусу особи з інвалідністю внаслідок війни;

• Видача нового посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, учасника війни, члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни, члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України, постраждалого учасника Революції Гідності замість непридатного / втраченого.

• Призначення одноразової грошової допомоги членам сім'ї, батькам та утриманцям волонтера, загиблого (померлого) внаслідок поранення (контузії, травми або каліцтва), отриманого під час надання волонтерської допомоги в районі проведення антитерористичної операції, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій та збройного конфлікту.

• Встановлення факту одержання ушкоджень здоров’я від боєприпасів на території проведення антитерористичної операції, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

• Безоплатне спорудження надгробку на могилі померлої (загиблої) особи, яка має особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною за встановленим зразком.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора