Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ ЄЗУПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 03.06.2024 10:15
Кількість переглядів: 458

У пʼятницю, 31 травня, під головуванням селищного голови Ігоря ЛУКАШЕВИЧА, відбулося чергове засідання 31 сесії 8 скликання Єзупільської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису
Перед початком пленарного засідання депутати селищної ради вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих воїнів та мирних жителів, що загинули внаслідок російської агресії.
В ході роботи сесії депутати розглянули  фінансові питання: про виконання бюджету за 1 квартал 2024 року, про внесення змін до селищного бюджету на 2024 рік, про затвердження протоколів комісії з питань бюджету, фінансів, податків, інвестицій, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики.
Прийнято рішення, що стосувались передачі комунального майна для потреб військових частин, внесення змін до Положення про відділ освіти, культури, спорту та туризму Єзупільської селищної ради та затвердження звітів щодо виконання фінансових планів комунального некомерційного підприємства "Єзупільська міська лікарня" Єзупільської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області та земельних питань.

Фото без опису
Депутати також заслухали звіти старост Поберезького та Ганнусівського старостинських округів про роботу у 2023 році.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора