Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Сьогодні, 15 жовтня, відбулася зустріч заступниці селищного голови Ольги БОЙКО та начальниці служби у справах дітей Єзупільської селищної ради Галини ЦЮЦЬМАЦЬ з представниками Івано-Франківської районної державної адміністрації

Дата: 15.10.2024 16:07
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

     Сьогодні, 15 жовтня, відбулася зустріч заступниці селищного голови Ольги БОЙКО та начальниці служби у справах дітей Єзупільської селищної ради Галини ЦЮЦЬМАЦЬ з представниками Івано-Франківської районної державної адміністрації. У зустрічі взяли участь начальник служби у справах дітей Валерій СЕМКІВ та начальник відділу опіки, піклування, усиновлення, розвитку сімейних форм виховання та адміністрування бази даних Петро СОБКО .

     Працівники служби у справах дітей Івано-Франківської РДА здійснили робочий візит до Єзупільської селищної ради з метою надання методичної та практичної допомоги. Головна увага приділена питанням дотримання вимог законодавства щодо захисту прав та законних інтересів дітей, запобігання правопорушенням серед дітей, а також попередженню безпритульності та бездоглядності.

     Сьогоднішня зустріч спрямована на покращення співпраці між службами та забезпечення кращого захисту прав дітей у громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора