Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

НАРАДА З ПРАЦІВНИКАМИ КУЛЬТУРИ ЄЗУПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 16.10.2024 15:41
Кількість переглядів: 14

Фото без опису

Сьогодні, 16 жовтня, в Єзуполі відбулася нарада, на якій обговорювались ключові аспекти розвитку культурної сфери нашої громади. Нараду провела начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Леся РЕГЕЙ за участю заступника селищного голови Ольги БОЙКО.

Під час зустрічі обговорювались актуальні питання, пов’язані з підтримкою та розвитком культурних ініціатив в нашій громаді та про готовність закладів культури до опалювального сезону.

Учасники наради мали можливість обмінятися думками, обговорити плани на майбутнє та висловити свої пропозиції щодо вдосконалення культурного життя в громаді.

Також, частиною наради стало відвідування музею Єзупільської селищної ради, де присутні ознайомилися з експонатами, що відображають багатий культурний спадок Єзуполя. Це підкреслило важливість збереження та популяризації нашої історії і традицій.

Ольга БОЙКО висловила сподівання, що таке спільне відвідування закладів культури в населених пунктах нашої громади має стати доброю традицією, яка сприятиме співпраці та розвитку культурного життя.

Тільки разом ми можемо зробити нашу громаду ще більш культурно насиченою та привабливою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора