A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Рішення №19/1 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування»

Кількість переглядів: 13
Скликання: Восьме демократичне скликання
Сесія: Дев'ятнадцята сесія 05.04.2023
Тип документу: Рішення
Дата: 05.04.2023
Номер документу: 19/1
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (0.04 МБ)

 

УКРАЇНА

ЄЗУПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Івано-Франківського району  Івано-Франківської області

Восьме демократичне скликання

Дев’ятнадцята  сесія

 

РІШЕННЯ

 

від 05 квітня 2023 року                             смт Єзупіль

 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування 



 

Керуючись статтями 12, 79-1, 92, 122, 123 Земельного Кодексу України, пунктом 24 Розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України, статтею 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши клопотання релігійної організації «Провінція Зарваницької Божої Матері Згромадження Воплоченого Слова в Україні Української Греко-Католицької Церкви», селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати релігійній організації «Провінція Зарваницької Божої Матері Згромадження Воплоченого Слова в Україні Української Греко-Католицької Церкви» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 1,50 га для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в смт Єзупіль по вул. Ст.Бандери.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, історичного середовища та благоустрою.

 

Селищний  голова                                               Ігор  ЛУКАШЕВИЧ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора