A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Дата: 17.04.2024 13:23
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті "Планована діяльність" цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

Планована діяльність. Планованою діяльністю передбачається продовження розробки та рекультивація Стриганецького-1 родовища вапняків у Івано-Франківському районі Івано-Франківської області. В адміністративному відношенні Стриганецьке-1 родовища знаходиться на землях Єзупільської селищної громади на північно-східній околиці с. Стриганці і на південь від с. Довге Івано-Франківського району Івано-Франківської області. Стриганецьке-1 родовище вапняків розробляється ТОВ «Стриганецький кар’єр» на підставі спеціального дозволу на користування надрами, виданого Державною службою геології та надр України від 29.12.2009 № 5091. Мета користування надрами – видобування вапняків, придатних для виробництва вапна будівельного та вапнякового борошна. Подальшу розробку Стриганецького-1 родовища передбачено у розвиток існуючого кар’єру. Річна продуктивність кар'єру з видобутку корисної копалини складає 286,6 тис.т.

Щоб ознайомитися з листом цього оголошення, тисніть -> Лист до оголошення

Щоб детальніше ознайомитися з самим оголошенням, тисніть -> Оголошення

Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля. Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються. У період воєнного стану в Україні громадські слухання проводяться у режимі відеоконференції, про що зазначається в оголошенні про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля та у звіті про громадське обговорення

Громадські слухання відбудуться:

Дата та час: 20.05.2024 10.00;

Лінк: https://meet.google.com/cqc-hbrh-xrb


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора