A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Захист прав споживачів.

Увага! В Сумській та Кіровоградській областях зареєстровано грип птиці в особистих селянських господарствах

Відповідно до оперативної інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області, в одному з особистому селянському господарстві на території Миколаївської територіальної громади Сумського району Сумської області зареєстрований спалах пташиного грипу. Захворювання свійської птиці (5 голів курей) встановлено Державним науково-дослідним інститутом з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи. Звіт про результати досліджень патологічного/біологічного матеріалів від 12.01.2024 № 000310 м.п.м./24.

18:29:01 16.01.2024

Реєстрація сільськогосподарських тварин – обов’язкова для господарств всіх форм власності

Відповідно до Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин», проводиться ідентифікація усіх сільськогосподарських тварини, які утримуються у господарствах власників. Дія цього Закону поширюється на юридичних і фізичних осіб, які займаються розведенням та утриманням тварин, проводять їх продаж, забій, утилізацію, надають послуги штучного осіменіння та організовують виставки тварин. Закон приводить законодавство України у відповідність до законодавства Європейського Союзу та створює систему постійного контролю за станом здоров’я всіх тварин – великої рогатої худоби, свиней, коней, овець, кіз і ветеринарно-санітарним станом усіх господарств країни.

12:27:41 12.01.2024

Івано-Франківська регіональна державна лабораторія пропонує широкий спектр лабораторно-інструментальних досліджень

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує усіх зацікавлених сторін: Івано-Франківська регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби акредитована НААУ згідно ДСТУ  ISO/IEC 17025:2019 та уповноважена на проведення випробувань Держпродспоживслужбою.

17:00:58 11.12.2023

Заборона стимулювання продажу тютюнових виробів

Антитютюновий закон захищає здоров'я молодих українців, тому поряд із рекламою забороняється стимулювання продажу тютюнових виробів, електронних сигарет, рідин до них і пристроїв для нагрівання тютюну. 

15:56:27 08.12.2023

Проведено навчання-семінар з медичними працівниками, відповідальними за харчування в закладах дошкільної освіти міста Івано-Франківська

Івано-Франківське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжує курс навчальних семінарів із залученням спеціалістів Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради. 

15:55:17 08.12.2023

Куріння на території навчальних і медичних закладів заборонено

На території, як і у приміщенні навчальних чи медичних закладів, фізкультурно-оздоровчих споруд, на станціях і вокзалах заборонено куріння сигарет, електронних сигарет, пристроїв для нагрівання і кальянів. 

14:44:58 06.12.2023

Знак про заборону куріння у приміщеннях усіх форм власності обов'язковий

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує: щоб повідомити відвідувачів, які можливо ще не знають про заборону куріння, у приміщеннях усіх форм власності має бути знак про заборону куріння і текст «Куріння, вживання, використання тютюнових виробів, електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів заборонено!».

14:10:51 04.12.2023

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини проведе курс тренінгів з питань впровадження системи НАССР на харчоблоках закладів освіти

Івано-Франківським міським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби розпочато курс навчальних семінарів щодо запровадження, застосування та підтримання дієвості системи НАССР на харчоблоках закладів освіти. 

14:07:15 01.12.2023

Спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття провели «години споживчих знань» для учнів Калуських ліцеїв

Протягом листопада 2023 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відповідно до затвердженого плану роботи провели «години споживчих знань» – інформаційно-ознайомчі заходи – для дітей шкільного віку у Верхнянському, Новицькому, Голинському та Підмихайлівському ліцеях Калуського району.                                               

14:05:41 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора